keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Syysflunssa

Terveisiä sängynpohjalta. Tänään on siis tämä huipputärkeä päivä jona tämän blogin perustan, kaikki edelliset postaukset kirjoitin juuri tässä samalla istumalla. Älä siis hämmenny.

Sängynpohjalla makoilen / istuksin / jotenkin yritän olla koska flunssaltani en kykene muuhun. Tai no okei, tämän ja edellisen lauseen välissä kykenin. Upea sää ja kuuma mustaherukkamehu houkutti sen verran että revin itseni kauppaan, melkoisen zombien näköisenä tosin. Niin, kyllä kaupaan jaksaa lähteä mutta ei luennoille! Tosin kaupassa ei tarvitsekaan istua neljää tuntia (ja ruokkista siinä välissä) ja pärskytellä bakteereja edessä istuvan poloisen niskaan häiriten koko luennolla istuvaa poppoota kun he yrittävät luultavasti kuulla jotain luennoitsijan puheesta.. Ja kaiken lisäksi ilman tätä kauppareissua, jonka aikana tosin alkoi heikottaa sen verran että en sitten tiedäkään oliko se ihan fiksu idea, ette pääsisi kuvien muodossa näkemään miten upean syksyistä täällä on. Nih.

Kauppaan kävellessäni (aikaa menee muuten sen noin viisi minuuttia) olin kuitenkin iloinen että lähdin ulkona käymään, surkeasta olotilastani huolimatta pystyin jotenkin nauttimaan lämpimästä auringonpaisteesta! Paluumatkalla mielentilani koheni kuitenkin siksi että pilvet alkoivat peittää aurinkoa enenevässä määrin: eilen sää oli koko päivän loistavan pilvettömän aurinkoinen ja upea, ja voitte arvata ärsyttikö kärsiä vielä karseammasta olotilasta kuin tänään! Tähän mennessä kaikki aamulla aurinkoiset päivät ovat nimittäin iltapäivän tullen muuttuneet enemmän tai vähemmän pilvivoittoisiksi. Hmph.

Mutta toivotaan että flunssa on pian ohi, tosin huomenna raahaudun kyllä tunniksi kouluun vaikka pää kainalossa kun on tulossa ohjeistusta ryhmätöihin! Ainiin, unohdin melkein mainita että näin kauppareissulla kissan jolla oli selvästi melkein aito pesukarhun häntä, oli hieno! Meidän naapurin sukunimi on kuitenkin ainakin melkein yhtä hieno: Skyman, Taivasmies silleen vapaasti suomennettuna. Siisti, eiks? Tai siis anteeks: maGee (niiiin ärsytti kotona jotain sisustusohjelmaa katsoessani kun siinä käytettiin koko ajan sanaa "mageeta", nimenomaan g:n kanssa eikä k:lla. Jotain suomenkielishenkisyyttä kuitenkin ees ohjelmiin, jooko? nimim. paraskin puhuja)!

Mutta nyt taidan yrittää torkkua saadakseni päänsäryn pois ja tuijottaa dvd:tä koneelta, hörs!

PS.
Tää parin kuukauden "käytän pelkkää englantia, ruotsia ja ministi saksaa kommunikointiin" -jakso on kyllä ehtiny tehdä karmeuksia meikäläisen suomentaidoille! Onko "enenevässä" edes oikea sana? Lisäksi huomaan että mussa kuitenkin selvästi asuu tuleva kielitietieteilijä (vaikka tällä hetkellä mulla onkin ihan muita haaveita ajalle tän kolmen vuoden jälkeen taas): välillä yllätän itseni miettimästä mikä lauseenjäsen mikäkin sana on, miten sanajärjestyksen kenties kuuluu mennä jne. Vaikka en edes opiskele suomen kielioppijuttuja nyt?! Tai sitten tää kaikki johtuu vaan tästä mahdollisesta kuumeesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti