keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Ahkeraa opiskelua, eh

Jos joku jaksaa lukea tämän ja tämän ja jaksaa kaiken lisäksi ymmärtää mitä niissä sanotaan niin saa kertoa mullekin. Ainoa lohtuni on etten ole ryhmäläisistämme ainut jolla on vähän motivaatio hukassa.. Jäätiin eilen meidän neljän hengen ryhmätyöporukan kanssa aloittelemaan työtämme koululle luennon jälkeen, päätyen kuitenkin esimerkiksi googlailemaan romanien määrää Walesissa ynnä muuta yhtä oleellista. No, kateltiin me myös karttaa jossa on jänniä erivärisiä palloja ja todettiin että eihän meidän tarvii kirjoittaa siitä kuin viisi sivua. Lähteitä pitää tuon WALS:n lisäksi olla kaksi, mutta mepä löydettiin jo kolme: kartta, teksti ja Jumala. Ja tuohon kaikkeen meni kolme tuntia. Jjep...

Pitäneisiköhän pikkuhiljaa lähteä raahautumaan metroasemalle ja päivän ekalle ja ainoalle luennolle ihanan pitkän vapaan aamun & keskipäivän jälkeen?

// lisäys koulupäivän jälkeen: nyyh, Calle ei enää pidä meille yhtäkään gruppundervisningia tai muutakaan tuntia, tää kun oli tän jakson viimeinen gruppundervisning ja ensi jaksossa niitä pitää Marie :( C oli just niin loistavan rento ope, jos olisi kadulla vastaan kävellyt niin ei kyllä olisi arvannut että on töissä yliopistolla, köh. Ja vaikka hän nyt ei sinällään vitsikäs ollut niin jotkut hänen havaintonsa, ihan arkipäiväisesti ilmaistutkin, oli vaan niin loistavia että noilla tunneilla tuli kyllä viihdyttyä!

Alkujaksosta itseasiassa inhosin noita ryhmätuntijuttuja koska en vaan tajunnut mitään, mutta viime aikoina on alkanut tuntua että esim. sanojen sanaluokkajaot tulee jo aika itsestään ja muutenkin nyt käsitän sellaisetkin asiat mitkä vielä muutama viikko sitten oli turhauttavan vaikeita, jee! Ja tänään oli vieläpä erityisen kiva kaksituntinen joka lensi kuin siivillä kun päästiin leikkimään tällä (joka ei tosin toimi kunnolla kuin Internet Explorerilla, murh huoh)! Hih, olin tietysti ihan intona kun pääsin nörtteilemään, eli siis tekemään jotain missä olen edes jotenkuten hyvä...!

Päivän toinen ilonaihe oli kämpän ulko-ovella vastassa kun lähdin kiireellä vilistämään metrolle silloin päivällä: postimies oli tipsauttanut luukusta kirjeen Skatteverketiltä ja siellä komeili ruotsalainen personnummerini ja saatesanat "Skatteverket beslutar att folkbokföra dig som inflyttad till Sverige ..."! Askellukseni metroasemalle oli aika iloista kun luin tuota mukaan kaappaamaani kirjettä matkalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti