keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Iltakuvia ja hämmästyksiä

Piti katsoa lämpömittaria pariinkin otteeseen mutta kyllä: ulkona on KOLME astetta lämmintä! Hyrr! Tykkään kyllä kylmästä näin yleisesti ottaen, mutta kun jo viikkoja on tottunut katselemaan sitä seitsemää - yhdeksää astetta mittarissa niin tulihan tuo pienenä shokkina..

Tässä kuvia eilisillalta kun tulin koululta Nobelin jatkojen vapaaehtoisten infotapahtumasta (tajusiko joku mistä puhun?) ja tein pienen kävelyretken Slussenilta T-Centralille:










Muutenhan täällä on ollut niin ankean harmaat ilmat etten ole viikkoon näemmä räpsäissyt yhtäkään kuvaa, lehdetkin on tippunu jo useimmista puista :( Mutta jotain vähän vanhempia kuvia voisin yrittää tänne laitella jossain vaiheessa - ainii, enhän mä tiedä onko mulla aikaa moiseen! Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kaikki koulupäivät on nimittäin tässä kurssissa kaksituntisia, joko yhdestätoista yhteen tai yhdestä kolmeen. Voi ajanpuute.. (Musta edellisen kurssin lukkari "jopa" nelituntisine päivineen oli jo naurettava joten katsoin kyllä tämän kurssin lukkaria leuka maata viistäen. Mutta en valittane!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti